Loading

GLASSFLOOR se širi v Evropi – nova partnerstva

Z novima distribucijskima partnerstvoma s podjetjema Sola System Slovakia s.r.o, Slovaška, in WT-Windows Tomorrow s.r.o, Češka, se družbi GLASSFLOOR odpirajo novi rastoči trgi v vzhodni Evropi. Proizvodnja poteka v Švici, partnerja pa imata ekskluzivno pravico do distribucije.

Češka republika s skoraj 11 milijoni prebivalcev in Slovaška republika s 5,5 milijona prebivalcev predstavljata ogromen potencial za podjetje GLASSFLOOR. Oba gradbena sektorja sta v zadnjih letih doživela nadpovprečno rast. Arhitekti in gradbeniki v obeh državah iščejo inovativne in visokokakovostne izdelke.

Izkušnje in znanje
Oba partnerja imata dolgoletne izkušnje in znanje na področju dnevne svetlobe ter vgradnje in izvedbe izdelkov za dnevno svetlobo. Usmerjena sta v nacionalne in evropske standarde za dnevno svetlobo in sta sposobna tudi sama izvesti izračune dnevne svetlobe ali jih kot strokovnjaka preveriti.

Usposobljeni svetovalci
Pri izbiri partnerjev je imela pomembno vlogo njihova usposobljenost za zagotavljanje visokokakovostnega in na stranke osredotočenega svetovanja. Prepričalo nas je njihovo poznavanje področja dnevne svetlobe in izkušnje s prodajo visokokakovostnih izdelkov, ki vključuje tudi tehnično obdelavo.

Dobro pozicionirani za razvoj trga po vsej državi
Oba partnerja imata potrebno infrastrukturo, tako na tehnični kot na kadrovski ravni, da lahko delujeta na posameznih trgih po vsej državi. Obe podjetji imata sedež v glavnih mestih.

Vzajemna naklonjenost
Nenazadnje je bil temelj za uspešno in bogato sodelovanje vzajemna simpatija. Gospod Fabian, operativni direktor podjetij Heliobus in GLASSFLOOR, je vzpostavil partnerstvo in nove partnerje že obiskal na terenu. Tako podjetje GLASSFLOOR zdaj uradno pozdravlja gospoda Vladimirja Adamca (Sola System Slovakia s.r.o, Slovaška) in gospoda Radomirja Kučero (WT-Windows Tomorrow s.r.o, Češka) na skupnem krovu.