Loading

Naša politika zasebnosti

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

Ko obiščete to spletno mesto, od vas ne zbiramo nobenih osebnih podatkov. Osebne podatke zbiramo le, če nam jih sami posredujete prek našega kontaktnega obrazca. Ti podatki bodo uporabljeni le za odgovor na vašo zahtevo in bodo nato izbrisani.

Uporaba lastnih piškotkov

Ko prikličete določene strani, se nastavi tako imenovani “piškotek seje”. To je majhna besedilna datoteka, ki se ob koncu seje brskalnika samodejno izbriše iz vašega računalnika. Edini namen te datoteke je, da vam omogoči uporabo določenih aplikacij. Nastavitve večine spletnih brskalnikov lahko spremenite tako, da brskalnik ne sprejema novih piškotkov, ali pa lahko prejete piškotke izbrišete. Kako to deluje za vaš brskalnik, lahko običajno ugotovite v njegovi funkciji pomoči.

Dnevniške datoteke strežnika

Kot pri vsaki povezavi s spletnim strežnikom tudi strežnik našega ponudnika spletnega gostovanja beleži in shranjuje določene tehnične podatke. Ti podatki vključujejo naslov IP in operacijski sistem vaše naprave, podatke, čas dostopa, vrsto brskalnika in zahtevo brskalnika, vključno z izvorom zahteve (referrer). To je potrebno iz tehničnih razlogov, da vam lahko ponudimo našo spletno stran. Ponudnik spletnega gostovanja te podatke varuje pred nepooblaščenim dostopom s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi ter jih ne posreduje tretjim osebam. Kolikor pri tem obdelujemo osebne podatke, to počnemo zaradi našega interesa, da vam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo ter zagotovimo varnost in stabilnost naših sistemov.

Google Analytics 

To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA. Google Analytics uporablja “piškotke”, ki so besedilne datoteke, nameščene v vašem računalniku, in pomagajo spletnemu mestu analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto.
Google te informacije uporablja v imenu upravljavca tega spletnega mesta za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih na spletnem mestu in za zagotavljanje drugih storitev upravljavcu spletnega mesta v zvezi z dejavnostmi na spletnem mestu in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje v sklopu storitve Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki.
Z ustreznimi nastavitvami v brskalniku lahko preprečite shranjevanje piškotkov ali jih ponovno izbrišete.

Novice

Če ste se s svojim e-poštnim naslovom prijavili na naše novice, bomo vaš e-poštni naslov shranili in uporabljali za pošiljanje naših novic z informacijami in oglaševanjem o nas, dokler se ne odjavite od naših novic.
Za storitev pošiljanja novic uporabljamo storitev pošiljanja novic “Mailchimp” družbe Rocket Sience Group LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308, ZDA.

Ko vpišete svoj e-poštni naslov za prejemanje novic, se ta sprva shrani pri MailChimpu z namenom, da se lastniku pošlje e-poštno sporočilo, v katerem lahko potrdi prijavo na pošiljanje novic (“dvojna prijava”). Po taki potrditvi je e-poštni naslov trajno shranjen pri MailChimpu, dokler se naročnik ne odjavi od prejemanja novic ali dokler ga ne izbrišemo mi. MailChimp shrani datum registracije in naslov IP, pod katerim je bila registracija opravljena. Vaš naslov IP se nato ne uporablja več.

Poudarjamo, da se podatki, zbrani in uporabljeni prek MailChimpa, shranjujejo in obdelujejo v računalnikih v ZDA. S tem, ko se strinjate s prejemanjem naših novic, izjavljate, da se strinjate s tem. Poleg tega smo z družbo MailChimp sklenili pogodbo o obdelavi podatkov na podlagi tako imenovanih standardnih pogodbenih klavzul EU. Vaš elektronski naslov ne bo posredovan tretjim osebam na noben drug način.

Od prejemanja naših novic se lahko kadar koli odjavite. Povezava za odjavo je vključena v vsako elektronsko sporočilo, ki vsebuje naše novice. Prav tako lahko kadar koli v prihodnosti prekličete svoje soglasje za uporabo vašega e-poštnega naslova. V ta namen uporabite spodnje možnosti za stik. 

 

Vaše pravice

Na splošno imate pravico do obveščenosti, popravka, izbrisa, omejitve, prenosljivosti podatkov, preklica in ugovora. Če menite, da obdelava vaših podatkov krši zakonodajo o varstvu podatkov ali so bile vaše pravice do varstva podatkov kako drugače kršene, se lahko pritožite nadzornemu organu.

Za stik lahko uporabite naslednje naše podatke:

Heliobus AG
Sittertalstrasse 34
9014 St. Gallen
Švica

info@glassfloor.ch
T +41 71 544 66 86