Loading

Četrt vil: 12 nadsvetlob za stanovanjsko sosesko Riedacker v Muriju

Četrt vil z ekskluzivnimi kondominiji in najemnimi stanovanji bo opremljena s skupno 12 izdelki GLASSFLOOR podjetja Heliobus. Prebivalci stanovanjske soseske lahko pričakujejo številne prednosti: življenje sredi narave, veliko miru in zasebnosti, bližino mesta in dobre prometne povezave.

Pri izvedbi sodeluje gradbeno podjetje Frutiger AG iz mesta Thun, ki soustvarja  ekskluzivno četrt vil Riedacker v Muriju.

Računalniške slike Swissinteractive AG

Odlična kakovost in ekskluzivnost

V Riedackerju bo zgrajenih 12 parkovnih vil, 9 za lastništvo in 3 za najem. Velika panoramska okna zagotavljajo pogled na naravno okolico, prostorne terase pa pričarajo občutek življenja v naravi.

Ekskluzivna in odlična notranja oprema kondominijev ustvarja izjemno vzdušje.

Računalniške slike Swissinteractive AG

Življenje v zelenju v bližini mesta

Razporeditev hiš zagotavlja zasebnost. Mogočni hrasti in vrbe služijo kot strukturna vizualna in zvočna zaščita. Življenje v parku ponuja zeleno okolje brez cestnega prometa in uličnega hrupa. Hiše so razporejene po parku, med stavbami so preudarno urejene trate, trave in cvetoče trajnice pa zagotavljajo ciljno usmerjene barvne poudarke.

Računalniške slike Swissinteractive AG

Prvovrstno in funkcionalno

Tlorisi so bili prilagojeni različnim interesom in potrebam bodočih stanovalcev ter omogočajo dovolj prostora za individualnost. Kakovost, oblikovanje in trajnost so na prvem mestu.

Načrt Riedacker Muri

GLASSFLOOR dobavlja tudi v velikem slogu

Za ta projekt smo dobavili dvanajst elementov GLASSFLOOR chrome s standardno velikostjo 2 x 0,5 metra z osnovno zaščito zasebnosti in protizdrsno zaščito. Naše nadsvetlobe so kot celovita rešitev hitre in preproste za vgradnjo. Poleg tega so naši  videoposnetki v pomoč strokovnjakom na gradbišču pri namestitvi stekel.

 

Projekt: Stanovanjska soseska Riedacker, Muri
Arhitekturni biro: Frutiger AG
Oblikovanje notranjosti: atelier oï-sa
Izvedba projekta: 2022