Loading

Videoposnetki GLASSFLOOR

Nadsvetlobi osvetljujeta več nadstropij terasaste hiše

Dnevna svetloba pada skozi dva elementa GLASSFLOOR, postavljena en nad drugim, s strešne terase v klet terasaste hiše. Pohodni nadsvetlobi se elegantno vključita v bivalno okolje.

Profesionalne vgradnje GLASSFLOOR

Ne dobavljamo le visokokakovostnih izdelkov, temveč poskrbimo tudi za strokovno in nemoteno vgradnjo. Za vsak izziv najdemo rešitev.

20-metrska nadsvetloba

Dolg pas nadsvetlobe 20 x 1 m prinaša dnevno svetlobo v dvorano z bazenom. Še en pas nadsvetlobe 8,5 x 0,7 m je bil nameščen nad sedišči za osvetlitev fitnesa z dnevno svetlobo. Podjetje GLASSFLOOR je sistem, izdelan po meri, namestilo na kraju samem. V sodelovanju z arhitekturnim birojem Atelier Glasnhof.

24 nadsvetlob osvetljuje podzemno športno dvorano

Nova stavba osnovne šole “Schule und Sport Ried” v Könizu jasno dokazuje odlike sistema GLASSFLOOR – zgoščena gradnja brez izgube dnevne svetlobe. Podjetje GLASSFLOOR je opravilo izračune dnevne svetlobe, dimenzioniranje in postavitev strešnih oken ter njihovo število za optimalno osvetlitev športne dvorane. Projekt v sodelovanju z birojem Büning-Pfaue Kartmann Architekten

Videoposnetki z napotki

Naši videoposnetki pomagajo strokovnjakom na kraju samem pri vgradnji in tesnjenju naših nadsvetlob – za hitro in preprosto vgradnjo pri naročniku.

QR-koda za videoposnetke z navodili na vsaki pošiljki GLASSFLOOR

Skenirajte, oglejte si, namestite. Vsako naročeno pošiljko dostavimo s kodo QR, ki strokovnjakom na kraju vgradnje omogoča neposreden dostop do naših videoposnetkov z napotki za vgradnjo in tesnjenje. Videoposnetki korak za korakom prikazujejo, kako namestiti in zatesniti nadsvetlobe.

Individualne rešitve po meri

Ponujamo pohodne nadsvetlobe, prilagojene zahtevam vašega gradbenega projekta.