Loading

GLASSFLOOR dosega najvišje vrednosti pri testiranju izdelkov v skladu s standardi EU

Nadsvetlobe GLASSFLOOR so na testu izdelkov dosegla najvišje razrede v skladu s standardi EU. Preizkusili so zračno prepustnost, vodotesnost in U-vrednost v skladu s standardi EN 12208, EN 12207 in EN 12567-2.

Pohodne nadsvetlobe GLASSFLOOR nenehno razvijamo in preizkušamo, da bi zagotovili najvišje standarde. V ta namen nadsvetlobe redno preizkušajo neodvisni laboratoriji. Pri preizkusu tega izdelka smo sodelovali z neodvisnim testnim centrom Fakultete za gradbeništvo v Zilini – Oddelkom za gradbeništvo in urbanizem.

Zahtevajte certifikate za preverjanje dobaviteljev

Od dobavitelja vedno zahtevajte certifikate in rezultate testiranj, saj lahko različne vrednosti zagotavljajo informacije o trajnosti in kakovosti izdelka. Prenesite naše najnovejše rezultate testov iz klimatske komore: Test izdelka

Podrobnosti o testiranju izdelka GLASSFLOOR

Izdelek je bil preizkušen glede zračne prepustnosti, vodotesnosti in U-vrednosti v skladu s standardi EN 12208, EN 12207, EN 12567-2. Test izdelka je bil izveden v neodvisnem testnem centru Fakultete za gradbeništvo v Žilini – Oddelek za gradbeništvo in urbanizem.

GLASSFLOOR pomeni kakovost in inovativnost. Da bi izpolnili to obljubo, vedno pripravljamo nove rešitve in preizkušamo svoje izdelke v skladu s standardi EU. Tako se lahko naše stranke zanesejo na izdelke najboljše kakovosti.